nlen

Windpark Hattemerbroek

Van Werven Energie is in 1999 begonnen met de ontwikkeling van windmolenpark Hattemerbroek. De ontwikkelfase heeft geresulteerd in een windpark van vier windmolens in de gemeente Oldebroek langs de N50 nabij knooppunt Hattemerbroek.

Het windpark is nu in de contracterings- en financieringsfase terecht gekomen waarbij Ventolines zorg draagt voor het gehele proces. We verwachten het project in 2019 te bouwen waarbij het windmolenpark in het begin van 2020 de eerste elektriciteit zal produceren.

Voorafgaand daaraan voert Ventolines nu de contractering voor de windturbines, het civiele gedeelte en elektrische deel van het windpark uit.

De keuze voor Ventolines is gemaakt vanwege de persoonlijke aanpak binnen dit project inclusief het contact met de omgeving. Daarnaast is Ventolines bijzonder gedreven in de contractering van windturbines, het elektrische en civiele werk. De windturbinecontracten worden volgens de door Ventolines op basis van ervaring geoptimaliseerde FIDIC-yellow contracten afgesloten en het elektrische werk wordt tot en met het onderstation door Ventolines aanbesteed.

Voor meer informatie: www.windmolenparkhattemerbroek.nl