Vooruit met duurzame energie

Heb jij de ambitie, het talent en de daadkracht om met duurzame energieoplossingen de wereld vooruit te brengen?  Kom dan stage lopen bij Ventolines!

Ventolines heeft een duidelijke missie: we streven naar een wereld waarin duurzame energievoorzieningen waardevol zijn voor iedereen. Of het nu gaat om coöperaties, buurtverenigingen, investeerders, boeren, energieleveranciers, overheden of consumenten. In onze wereld brengt duurzame energie iedereen vooruit.

Om dit te bereiken ontwikkelen, bouwen en beheren we duurzame energieprojecten. Met goed zicht op de belangen en wensen van alle betrokkenen. We ontwerpen een heldere route naar het gewenste eindresultaat. En begeleiden onze opdrachtgevers op die weg daarnaartoe. We voelen ons eigenaar en verantwoordelijk voor iedere fase van een project. Waarbij we oplossingen bieden voor de uitdagingen die op ons pad komen. Samen een succesvol resultaat realiseren, daar gaat het ons om. Zo brengt duurzame energie iedereen vooruit.

Stagiair(e) Offshore Wind Site Layouts

Een kavel van een offshore windproject is een onbeschreven blad met randvoorwaarden. Wat is de meest optimale opstelling voor de windturbines? Een multivariabel probleem waar bij Ventolines aan gewerkt wordt voor verschillende projecten.

Naast de software waar wij gewend zijn mee te werken, wordt er op allerlei plekken aan python packages gewerkt die verschillende kostenmodellen voor offshore windparken samen brengen.

Jouw opdracht is het in kaart brengen van wat hier beschikbaar is, en het draaiende krijgen van een optimalisatiemodel. Belangrijk is dat je zelf begrip ontwikkelt van de samenhang en mate van invloed van de verschillende factoren die in dit onderwerp aan een “optimum” bijdragen en samen met het team keuzes gaat maken over de beste vorm van toepassing ervan.

Vereisten

  • Je bent 6 maanden beschikbaar;
  • Je volgt een relevante master opleiding zoals technische natuurlijke, EWEM, offshore engineering of civiele techniek;
  • Je hebt een sterke numerieke achtergrond;
  • Je hebt ervaring met matlab/python;
  • Je hebt interesse in offshore wind, specifiek in een combinatie van techniek en economisch resultaat

Dit bieden wij

​Ventolines biedt een interessante bijbaan in een dynamische en sterk ontwikkelende omgeving. Het kantoor van Ventolines B.V. Nederland is gevestigd in het WTC in Almere, pal aan het centraal station.

Interesse?

 

Voor meer informatie kun je bellen met Frans Rijnja (Corporate Recruitment Officer a.i. ) op 06-22452281.
Heb je interesse? Stuur je CV en een motivatiebrief naarln.se1685898973nilot1685898973nev@s1685898973boj 1685898973, dan nemen wij contact met je op. De functie is voor gemiddeld 8 uur per week, maar dit kan in overleg meer of minder zijn.

Call Now Button