Vooruit met duurzame energie

Heb jij de ambitie, het talent en de daadkracht om met duurzame energieoplossingen de wereld vooruit te brengen?  Kom dan stage lopen bij Ventolines!

Ventolines heeft een duidelijke missie: we streven naar een wereld waarin duurzame energievoorzieningen waardevol zijn voor iedereen. Of het nu gaat om coöperaties, buurtverenigingen, investeerders, boeren, energieleveranciers, overheden of consumenten. In onze wereld brengt duurzame energie iedereen vooruit.

Om dit te bereiken ontwikkelen, bouwen en beheren we duurzame energieprojecten. Met goed zicht op de belangen en wensen van alle betrokkenen. We ontwerpen een heldere route naar het gewenste eindresultaat. En begeleiden onze opdrachtgevers op die weg daarnaartoe. We voelen ons eigenaar en verantwoordelijk voor iedere fase van een project. Waarbij we oplossingen bieden voor de uitdagingen die op ons pad komen. Samen een succesvol resultaat realiseren, daar gaat het ons om. Zo brengt duurzame energie iedereen vooruit.

Stagiair(e) Cost Engineering Offshore Wind

De investeringskosten van een project leggen een grote stempel op het projectrendement. Je draagt bij aan het verbeteren van de kennis over de kostenontwikkelingen van offshore windprojecten van Ventolines.

Ventolines heeft van enkele grote offshoreprojecten gedetailleerde informatie beschikbaar over de contractkosten, maar elk project is anders gestructureerd en informatie is nog niet vrij vergelijkbaar. Niet alleen kostprijs, maar ook risicoperceptie en subsidieregime hebben bij de prijsvorming een rol gespeeld. Collega’s bij Ventolines hebben hierover specifieke kennis die gecentraliseerd kan worden en zijn er verschillende vormen van openbare bronnen beschikbaar.

Jouw opdracht is het om in gesprek met collega’s en puttend uit deze bronnen een consistente database op te stellen en mee te werken aan kostenmodellering voor toekomstige projecten.

Vereisten

  • Je bent 6 maanden beschikbaar;
  • Je volgt een relevante master opleiding zoals technische bedrijfskunde of supply chain management;
  • Interesse in offshore wind, met name de bedrijfseconomische aspecten;
  • Je hebt kennis van beprijzingsmechanismen en risicomanagement.

Dit bieden wij

​Ventolines biedt een interessante bijbaan in een dynamische en sterk ontwikkelende omgeving. Het kantoor van Ventolines B.V. Nederland is gevestigd in het WTC in Almere, pal aan het centraal station. 

Interesse?

Voor meer informatie kun je bellen met Frans Rijnja (Corporate Recruitment Officer a.i. ) op 06-22452281.
Heb je interesse? Stuur je CV en een motivatiebrief naarln.se1685895711nilot1685895711nev@s1685895711boj 1685895711, dan nemen wij contact met je op. 

Call Now Button