Test Vacature

Direct solliciteren

Heb jij de ambitie, het talent en de daadkracht om met duurzame energieoplossingen de wereld vooruit te brengen? En wil je meewerken aan nationale en internationale duurzame energieprojecten? Dan is Ventolines de plek voor jou!

Project manager contracting & construction

In deze rol ben je een belangrijke spil in de interne machinekamer van de organisatie. Het Contracting & Construction-team waar je deel van uitmaakt is verantwoordelijk voor uitgekiende projectplannen en gedegen projectmanagement. Het team loopt voorop qua kennis op het gebied van het integreren van duurzame energiebronnen in energiesystemen en stimuleert actief de ontwikkeling van de benodigde kennis, processen en tools. Hiermee kan Ventolines veilig, kosteneffectief en vakkundig duurzame energieprojecten ontwerpen en realiseren.​

Je werkt zowel aan projecten voor klanten als interne Ventolines projecten. Je ontwikkelt  processen en inrichtingen op o.a. SharePoint en/of andere Microsoft Cloud applicaties om de uitvoering van projecten gestructureerd te laten verlopen. Hiervoor onderhoud je met veel mensen contact: met collega’s, aannemers, klanten en projectteams. Je kan je goed in anderen verplaatsen en hebt ervaring met projectstructuren en projectfaseringen op zowel technisch als commercieel gebied. Je signaleert kansen tot voortdurende verbetering van onze dienstverlening en bent in staat om snel te schakelen tussen diverse disciplines.

Jouw verantwoordelijkheden

Dit bieden wij

Wij bieden een interessante functie in een dynamische en sterk groeiende omgeving. Daar kun jij je stempel op drukken. Je kunt zelf je doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden creëren; on the job en door aanvullende opleidingen en trainingen. We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waarvan een individuele bonus en een bedrijfs-brede winstdelingsregeling deel uitmaken. Hoogte salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk afhankelijk van ervaring, functie en functie-eisen.

 

Goed om te weten:

  • Het kantoor van Ventolines B.V. (Nederland) is gevestigd in het WTC te Almere, pal aan het centraal station.Een 32-urige werkweek is mogelijk.
  • We werken hybride, maar natuurlijk is er altijd een prettige werkplek op ons kantoor in het WTC Almere.
  • We hebben we een actieve feestcommissie en bedrijfs- en teambuildingevents die je bij blijven!
  • Ons team bestaat uit gedreven collega’s die elkaar graag leren kennen.
  • Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button