Maak kennis met Carlijn Lahaye

Business Development Manager
Carlijn Lahaye

Carlijn Lahaye, Business Development Manager bij Ventolines, begon haar professionele carrière in de energiesector in 2001. In 2005 emigreerde ze naar Canada. “Het was een avontuur. We werden aangetrokken door de prachtige natuur en het leven in British Columbia. Je hebt er prachtige bossen, bergen en watervallen. Wat me het meeste is bijgebleven, zijn de wilde beren die we zagen tijdens de zalmentrek, de spelende orka’s in de baai en nectar drinkende kolibries. Daar besef je hoe mooi onze planeet is.”

In 2008 verhuisde Carlijn terug naar Nederland, waar ze werkte als Business Developer voor een afvalverwerkingsbedrijf in recycling en hernieuwbare energie. “Ik werk graag samen met een team om een idee om te zetten in een daadwerkelijk project, bijvoorbeeld om materialen terug te winnen uit afvalstromen of duurzame energie te produceren. ” Na een business development functie in industriële gassen en een management rol in afvalwater, start Carlijn bij Ventolines.

Wat motiveerde Carlijn om zich bij het team van Ventolines aan te sluiten? “De inventieve en inspirerende collega’s, maar ook de wederzijdse ambitie om de wereld duurzamer te maken, motiveerden mij om bij Ventolines aan de slag te gaan. Het opwekken van meer duurzame elektriciteit is één van de belangrijkste manieren om de opwarming van de aarde te beperken. Bij Ventolines stellen we onze klanten in staat om groene stroom op te wekken en eventueel op te slaan. Om de verschillende fasen van een energieproject tot een goed einde te brengen, is specialistische kennis en ervaring nodig. Bij Ventolines kunnen we onze klanten niet alleen van A tot Z ondersteunen maar ook tot Z komen: namelijk de exploitatie en beheer van het project.”

Als Business Development Manager richt Carlijn zich op nieuwe markten en innovatieve diensten die de energietransitie versnellen. “Met ons ervaren team zijn we heel goed in staat om organisaties en grondeigenaren te begeleiden die willen investeren in duurzame energie of te ondersteunen bij uitdagende duurzame energieprojecten. Ventolines onderscheidt zich in het oplossen van complexe problemen. We willen onszelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit essentieel is om de energietransitie en de realisatie van duurzame energieprojecten te versnellen.”

Over Ventolines

Ventolines is met een team van meer dan 100 medewerkers een actieve speler in de wereld van de duurzame energieprojecten. Binnen Ventolines werken we integraal samen met onze eigen ingenieurs, juristen, communicatieadviseurs, bedrijfskundigen en financieel specialisten. Zo helpen we opdrachtgevers over de gehele breedte van een project vooruit.

Call Now Button