Energietalenten op bezoek bij Ventolines

9-12-2022

Windturbines op zee gecombineerd met floating solar

Op woensdag 7 december waren de Energietalenten, aankomende energieprofessionals die samenwerken aan innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, op bezoek bij Ventolines. Dit bezoek was natuurlijk niet compleet zonder even met de schoenen in de klei te staan.

Tijdens een bezoek aan Windplan Groen vertelden onze collega’s Benjamin Stobbe, Julie Marchand, Marco Kok, Remco Boersma en Thom Abeln meer over het bouwen van een windpark. Vervolgens werkten de studenten aan een uitdagende en informatieve case over het ontwikkelen en contracteren van een zonnepark, waarbij ze rekening moesten houden met netcongestie, netcapaciteit en cable pooling. Zo maakten ze kennis met de verschillende afdelingen binnen Ventolines. Ook dank aan onze collega Maarten Klap voor zijn hulp bij het maken van deze casus. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en interessante gesprekken.

We zijn onder de indruk van het enthousiasme en de vindingrijkheid van deze groep aankomende energieprofessionals. Wij kijken terug op een dag vol inspiratie, bedankt Energietalenten!

Meer informatie over de Energietalenten? Check: www.energietalenten.nl 

 

Mensen op bouwplaats windturbine
Mensen met veiligheidskleding op bouwplaats windturbine
Mensen bij fundatiebouw windturbine
Man met veiligheidsjas op bouwplaats
Studenten die werken aan een opdracht
Call Now Button