Werken bij

Ventolines

Heb jij de ambitie, het talent en de daadkracht om met duurzame-energieoplossingen de wereld vooruit te brengen?

En wil jij meewerken aan de grootste duurzame-energieprojecten in Nederland en daarbuiten?
Dan is Ventolines de plek voor jou!

Ventolines heeft een duidelijke missie: we streven naar een wereld waarin duurzame-energievoorzieningen waardevol zijn voor iedereen. Om dit te bereiken ontwikkelen, bouwen en beheren we duurzame-energieprojecten met de grootste aandacht en precisie. En houden daarbij goed zicht op de belangen van betrokkenen. We zijn daadkrachtig en gaan graag vakkundig en inventief te werk. We voelen ons verantwoordelijk in iedere fase van een project en doorstaan uitdagingen tot we de eindstreep halen. Samen een succesvol eindresultaat realiseren, daar gaat het ons om. Zo brengen we met duurzame energie iedereen vooruit.

Vooruit met duurzame energie

Heb jij de ambitie, het talent en de daadkracht om met duurzame-energieoplossingen de wereld vooruit te brengen? Kom dan werken bij Ventolines!

Onze visie & missie

Ventolines heeft een duidelijke missie: we streven naar een wereld waarin duurzame
energievoorzieningen waardevol zijn voor iedereen. Om dit te bereiken ontwikkelen, bouwen en beheren we duurzame-energieprojecten met de grootste aandacht en precisie. En houden daarbij goed zicht op de belangen van betrokkenen.

We zijn daadkrachtig en gaan graag vakkundig en inventief te werk. We voelen ons verantwoordelijk in iedere fase van een project en doorstaan uitdagingen tot we de eindstreep halen. Samen een succesvol eindresultaat realiseren, daar gaat het ons om. Zo brengen we met duurzame energie iedereen vooruit.

Ons team

Ventolines is met een team van 100 medewerkers een actieve speler in de wereld van de duurzame energie. De organisatie bestaat uit een breed scala van specialisten met voornamelijk een universitaire studieachtergrond. We hebben een diepe en brede kennis van de energiesector en van duurzame energie in het bijzonder. Binnen Ventolines werken we nauw samen met ingenieurs, juristen, communicatieadviseurs, bedrijfskundigen en financieel specialisten. Zo kunnen we opdrachtgevers over de gehele breedte van een project vooruithelpen.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden geven richting aan alles wat wij doen en waar wij voor staan.

  • Daadkrachtig: We zijn doelgericht en geven nooit op. We zitten vol energie en overredingskracht om projecten zo goed mogelijk te realiseren.
  • Vakkundig: We hebben alle kennis en ervaring in huis en nemen onze verantwoordelijkheid in elke fase. Zo garanderen we een betrouwbaar eindresultaat van hoge kwaliteit.
  • Inventief: We zijn slim en vindingrijk. We durven anders te denken als dat nodig is. We willen altijd met een passende oplossing komen die werkt voor iedereen.

Iets voor jou?

Herken jij jezelf in deze waarden? En wil jij meewerken aan de grootste duurzame-energieprojecten in Nederland en daarbuiten? Dan is Ventolines de plek voor jou.

Call Now Button