Ventolines aanwezig bij Delftse Bedrijvendagen

18-02-2016

Windturbines op zee gecombineerd met floating solar

Ook dit jaar was Ventolines met een informatiestand aanwezig bij de Delftse Bedrijvendagen. Als snelgroeiend bedrijf in de windenergiesector is Ventolines altijd op zoek naar aankomend talent voor zijn windprojecten. Geïnteresseerde studenten bezochten de stand en de presentatie van het bedrijf. De Delftse Bedrijvendagen is een tweedaagse carrièrebeurs waar studenten in contact komen met bedrijven voor stages, afstudeeropdrachten en banen.

Voorbeeld uit de praktijk

Dat een dergelijke beurs tot concreet resultaat leidt, blijkt uit de aanwezigheid van Ardaan Walvis. Hij bezocht vorig jaar de beurs als student Sustainable Energy Technology (faculteit Technische Natuurwetenschappen) en was nu aanwezig als junior ontwikkelaar bij Ventolines. “De bedrijvendagen vorig jaar waren voor mij een ideale gelegenheid om kennis te maken met verschillende bekende en minder bekende bedrijven. Ventolines sprak mij aan vanwege mijn interesse in duurzame energie en het brede werkveld dat zij boden, meer dan technologie alleen. Ik besloot kort na mijn kennismaking op de Delftse Bedrijvendagen te solliciteren en in mei 2015 ben ik gestart als junior ontwikkelaar!”, aldus Ardaan.

Ventolines is een allround bureau in windenergie en deskundig in alle projectstadia van windprojecten; ontwikkeling, bouw en beheer. Ventolines werkt voor toonaangevende klanten, zoals Windpark Westermeerwind, Windpark NOP Agrowind (beide onderdeel van Windpark Noordoostpolder) en Windpark Fryslân. Door met kennis, kunde en bevlogenheid aan het werk te gaan, weet Ventolines van kleine én grote windprojecten een succes te maken. Ventolines werkte in 2015 mee aan bijna 40% van de toename in windenergie in Nederland.

Call Now Button