Ventolines werkte mee aan bijna 40% toename windenergie in 2015

4-11-2015

Windturbines op zee gecombineerd met floating solar

Op 4 november jl. waren relaties uit het hele land, van buiten en binnen de windsector, naar de polder gekomen voor de relatiedag van Ventolines. De allround dienstverlener had een gevarieerd en informatief programma samengesteld, waarin de gasten op een ongedwongen manier kennis konden maken met het veelzijdige bedrijf, de kleine én de grote windprojecten en het deskundige team.

Windpark Noordoostpolder was het centrale middelpunt van deze dag. Niet alleen vanwege de locatie waar de dag plaatsvond namelijk Windexperience 11 Beaufort, het informatiecentrum van het windpark, maar vooral ook omdat het een van de grote projecten is die Ventolines met succes mede gerealiseerd heeft. De gasten hebben een kijkje kunnen nemen op de bouwlocatie van het windpark in aanbouw, eerst op het land daarna in het water. Tijdens de bustour was er gelegenheid om uit te stappen en zelf het geluid te ervaren van ’s werelds grootste windturbine op land van dit moment, de Enercon E-126 met een tiphoogte 198,5 m. Een prachtige zonsondergang zorgde later op de boot voor spectaculaire beelden van het windpark in het water. De dag werd afgesloten met een borrel en bezoek aan het recent geopende windinformatiecentrum 11 Beaufort, waar gasten op een interactieve manier van alles te weten kwamen over windenergie, duurzame energie en natuurlijk Windpark Noordoostpolder.

“Het was een zeer geslaagde dag; de sfeer was goed en de reacties van de gasten enthousiast. Er is veel kennis uitgewisseld, learnings gedeeld, bestaande contacten verstevigd en nieuwe contacten aangegaan. We hopen dat we onze relaties een leerzame, nuttige en vermakelijke dag hebben kunnen bieden en dat ze een goede indruk hebben gekregen van ons bedrijf, de projecten die we doen en ons team van specialisten. Een ding is zeker, dit soort dagen kunnen relaties in de toekomst vaker van ons verwachten, aldus Anne de Groot, directeur Ventolines.

Call Now Button