Geslaagde Ventolines klantendag bij Windpark Fryslân

22-10-2021

Windturbines op zee gecombineerd met floating solar

Ventolines is de afgelopen jaren enorm gegroeid. We hebben op dit moment tientallen opdrachtgevers, van coöperaties tot grondeigenaren en van ontwikkelaars tot investeerders. Om hierbij stil te staan organiseerden wij vorige week een klantendag bij het Afsluitdijk Wadden Center.

De dag begon met een inhoudelijk programma onder leiding van Kamille Kres. Zij interviewde verschillende klanten en Ventolines medewerkers over de actuele thema’s en projecten, zoals de effecten van de huidige energieprijzen op windprojecten, de ontwikkeling van Windplan groen, duurzame energieproductie in een congestiegebied en het geheim van de hoge beschikbaarheid van Windpark Westermeerwind. De dag vervolgde met een bezoek aan Windpark Fryslân. Op het schip hoorden de aanwezigen van medewerkers van Windpark Fryslân over de ontwikkeling, bouw en het beheer van dit windpark. De dag werd afgesloten met een buffet bij het Afsluitdijk Wadden Center. 

Het was een interessante middag waar wij met veel plezier op terug kijken. Wij bedanken nogmaals alle aanwezigen voor hun komst.

Call Now Button