Geslaagde opening kantoor Ventolines

26-09-2018

Windturbines op zee gecombineerd met floating solar

Woensdag 12 september is de opening van het nieuwe kantoor van Ventolines op feestelijke wijze gevierd. Met meer dan 200 bezoekers was het een drukbezochte middag welke met recht een succes kan worden genoemd. Onder andere klanten, overheid, gemeentes, collega’s, oud-collega’s en partners waren present in het gemêleerde gezelschap, een mooie doorsnede van het uitgebreide netwerk van Ventolines.

Ceremonie

De gasten werden ontvangen met een hapje en een drankje op de 26ste verdieping van het WTC te Almere, één verdieping boven het nieuwe kantoor op de 25ste verdieping. De 26ste was volledig ingericht om de opening en de daarop volgende R-meeting van NWEA te faciliteren.

Eigenaren Jelma en Anne de groot beten het spits af met een bevlogen toespraak aan de genodigden. Het verleden, heden en de toekomst werden besproken. Daarna was het de beurt aan de heer Jop Fackeldey, Gedeputeerde van de Provincie Flevoland, om te vertellen over de huidige uitdagingen in de duurzame energie industrie. Na een druk op de knop door dhr. Fackeldey en Jelma en Anne de Groot werd het vuurwerk (op het scherm) de lucht ingeschoten; een feestelijk moment.

Het kantoor

Na de ceremonie heeft het personeel van Ventolines rondleidingen gegeven door het nieuwe kantoor, met de nadruk op de flexibele werkplekken (ter bevordering van het integrale werken en kennisdeling) en de duurzame materialen. De feedback van de genodigden was erg positief.

De verhuizing

De snel groeiende duurzame energiemarkt en de kennis en ervaring van Ventolines brengen een fors uitbreidende portfolio dienstverlening voor klanten met windprojecten en zonne-energieprojecten met zich mee. De verhuizing is derhalve bewerkstelligd om zowel de klant als de medewerkers en kandidaten goed te kunnen bedienen.

Call Now Button