Jan Verheij nieuwe General Manager bij Ventolines

9-01-2024

Windturbines op zee gecombineerd met floating solar

Ventolines heeft met ingang van 1 januari 2024 Jan Verheij benoemd als nieuwe vaste General Manager. Jan Verheij volgt Aart van der Pal op die ruim drie jaar de dagelijkse leiding van Ventolines in handen heeft gehad. Zijn opvolger is een ervaren directeur bij industriële bedrijven in de duurzame energiesector.

Jan Verheij was de afgelopen 8 jaar CEO van Joulz, een bedrijf in elektrische infradiensten, meetdiensten, zonne-energie en laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Daarvoor was hij onder andere Projectdirecteur van NOP Agrowind, onderdeel van Windpark Noordoostpolder. Verheij neemt hiermee zowel bestuurlijke ervaring mee als ook specifieke inhoudelijke projectkennis op het gebied van windenergie, zonne-energie als ook systeemintegratie. Ervaring en kennis die beiden goed van pas komen in zijn nieuwe functie.

Verheij zegt het volgende over zijn benoeming: “Ik ben blij te kunnen starten bij Ventolines. Ventolines is een bewezen mooi en goed bedrijf met heel goede medewerkers dat daadwerkelijk duurzame energie projecten ontwikkelt, bouwt en beheert. Ventolines is voor mij een mooie volgende stap weer een bijdrage te leveren aan de energietransitie”.

“De aanstelling van Jan Verheij als ervaren General Manager past goed in onze strategie om verdere groei te realiseren door middel van diversificatie en internationalisatie van onze projecten- en klantenportfolio’’, aldus Jelma de Groot, medeoprichter van Ventolines. ‘’Wij wensen Jan heel veel succes bij Ventolines. Tevens maken wij van deze gelegenheid graag gebruik om Aart van der Pal te bedanken voor zijn gedrevenheid en inzet gedurende de afgelopen jaren in het succesvol verder ontwikkelen van Ventolines”.

Call Now Button