Ventolines gaat verhuizen

1-05-2018

Windturbines op zee gecombineerd met floating solar

De duurzame energie markt groeit en Ventolines groeit mee. Met een fors uitbreidende portfolio dienstverlening voor klanten met windprojecten en zonne-energieprojecten, breidt ook het team van specialisten van Ventolines zich uit. Om zowel de klant als de medewerkers en kandidaten goed te kunnen bedienen, verhuizen we per juli 2018 naar de 25ste verdieping van het WTC te Almere.

Duurzaam

Gesitueerd naast het centraal Station te Almere, biedt het WTC te Almere uitstekende mogelijkheden voor duurzaam vervoer. Er zijn directe treinverbindingen naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Zwolle, en op locatie zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s. Voor het interieur en de afwerking worden duurzame materialen gebruikt.

‘Een mooie toekomst’

Directeur Anne de Groot is tevreden met de locatiekeuze en groei van Ventolines:

‘Ventolines is gegroeid als adviseur uit de Noordoostpolder, in het begin voornamelijk gericht op enkele grootschalige windprojecten in de Noordoostpolder, naar een brede adviseur op het gebied van onshore, offshore wind, en zonne-energie. Waarbij we onze klanten vanaf het eerste idee kunnen begeleiden met ontwikkeling, contractering, financiering, bouwbegeleiding en beheer van hun projecten. Hierdoor kunnen onze medewerkers aan mooie en uitdagende projecten werken. Daar past een meer centrale locatie bij en een duurzaam en goed bereikbaar kantoor. We gaan een mooie toekomst tegemoet.’

Ventolines werkt momenteel voor verscheidene klanten op het gebied van windenergie, waaronder Raedthuys, Duurzame Energieproductie Exloërmond en Windpark Oostermoer Exploitatie voor het project Drentse Monden, Windkoepel Groen (grootschalige sanering en herontwikkeling van het gebied Groen in de Provincie Flevoland), Windpark Fryslân, Wind ECN Wind Energy Facilities, Windpark Kroningswind op Goeree Overflakkee, Windpark Delfzuil Zuid Uitbreiding en Windpark Westermeerwind. Daarnaast acquireert en ontwikkelt Ventolines grootschalige zonneparken voor ontwikkelaar Begro, en krijgt Ventolines van de windenergie klanten veel vraag om de combinatie met zonne-energie te onderzoeken.

Call Now Button