Bouw

U kunt bij Ventolines terecht voor bouwbegeleiding van zowel kleine als grootschalige duurzame energieprojecten. Van project- en sitemanagement tot inspecties. Wij doen alles om energieprojecten veilig, werkend, op tijd en binnen budget op te leveren.

Team met specialisten

De afdeling Bouwmanagement bestaat uit specialisten met voornamelijk een technische studieachtergrond. Ze zijn daadkrachtig, vakkundig en inventief en hebben een diepe en brede kennis van de energiesector en van duurzame energie in het bijzonder. Binnen Ventolines werken we integraal samen met onze eigen ingenieurs, juristen, communicatieadviseurs, bedrijfskundigen en financieel specialisten. Zo helpen we opdrachtgevers over de gehele breedte van een project vooruit.

Inzicht in projecten

We maken gebruik van geavanceerde IT-tools die prestaties en issues zichtbaar maken voor de opdrachtgever, aannemer en het bouwmanagementteam. Hiermee hebben we altijd en overal toegang tot projectinformatie. Dit zorgt voor een eenduidige, transparante en efficiënte communicatie. En we besparen tijd en kosten dankzij een kortere doorlooptijd, efficiënte werkwijze en integrale afstemming tussen alle betrokkenen.

Waarmee kunnen we u helpen?

We bieden begeleiding bij:

  • aanleggen van kraanopstelplaatsen, bouwwegen en parkbekabeling
  • aanleggen van netaansluitingen
  • bouwen van transformatorstations
  • bouwen van windturbines

We ontwerpen een heldere route naar het gewenste eindresultaat. Met goed zicht op de belangen en wensen van alle betrokkenen. En begeleiden onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners op die weg daarnaartoe. We voelen ons eigenaar en verantwoordelijk voor iedere fase van een project. En hebben oplossingen voor de uitdagingen die op ons pad komen. Samen een succesvol resultaat realiseren, daar gaat het ons om. Zo brengt duurzame energie iedereen vooruit.

Call Now Button