Bouw

Bij ons kun je terecht voor de begeleiding van de bouw van kleinen grootschalige duurzame-energieprojecten. Van project- en sitemanagement tot inspecties. Alles om jouw energieproject veilig, werkend, op tijd en binnen budget op te leveren.

Waarom Ventolines inschakelen?

De afdeling bouwmanagement bestaat uit specialisten met voornamelijk een technische studieachtergrond. We zijn daadkrachtig, vakkundig en inventief en hebben een diepe en brede kennis van de energiesector en van duurzame energie in het bijzonder. We werken binnen Ventolines nauw samen met ingenieurs, juristen, communicatieadviseurs, bedrijfskundigen en financieel specialisten. Zo kunnen we opdrachtgevers over de gehele breedte van een project vooruithelpen.

IT-tools

We maken gebruik van onze eigen, geavanceerde IT-tools die de prestaties en issues zichtbaar maken voor de aannemer, opdrachtgever en het bouwmanagementteam. Hiermee hebben we altijd toegang tot alle projectinformatie. Zo zorgen we voor een effectieve en efficiënte tijdsbesteding op locatie van het bouwmanagementpersoneel.

Wat kan Ventolines voor jou betekenen?

We kunnen diverse werkzaamheden begeleiden: de bouw van een windturbine, de aanleg van een netaansluiting, het bouwen van een fundering en de aanleg van kraanopstelplaatsen, bouwwegen en parkbekabeling. In alles wat we doen staat voorop dat wordt geleverd wat is afgesproken. Een goede samenwerking tussen de verschillende aannemers facilliteren is daarbij cruciaal. Net als het goed kunnen identificeren en oplossen van issues.

Call Now Button