Con­tracte­ring

Contractering

Voor een duurzaam energieproject zijn veel contracten nodig. Denk bijvoorbeeld aan overeenkomsten tussen banken en de lenende partij, contracten met verschillende aannemers en fabrikanten, een contract voor de stroomverkoop en een netaansluitingsovereenkomst. Ons team kan je adviseren over integrale contractstrategieën en helpt je bij een goede uitonderhandeling.

Gestandaardiseerde contracttemplates en -methodieken

Contractering gaat over het creëren van voorspelbare projectresultaten. Dat begint met afstemming van de zakelijke drijfveren en de risicobereidheid van onze opdrachtgevers. Met onze gestandaardiseerde contracttemplates en -methodieken helpen we de risico’s van duurzame-energieprojecten te verkleinen. Zo kunnen we een gestructureerde aanpak bieden waarmee we alle projectontwikkelingsactiviteiten naar hetzelfde niveau tillen.

Onze contracttemplates

  • hebben voorspelbare resultaten opgeleverd (beperkt aantal wijzigingen en issues, hoge beschikbaarheid, goede stroomproductie);
  • zijn overeengekomen met de belangrijkste aannemers en fabrikanten;
  • worden geaccepteerd door alle gerenommeerde banken voor projectfinanciering;
  • bevatten alle lessen die geleerd zijn uit tientallen projecten.

Waarom contractering bij Ventolines?

We zijn daadkrachtig, vakkundig en inventief en hebben een diepe en brede kennis van de energiesector en van duurzame energie in het bijzonder. We werken binnen Ventolines nauw samen met ingenieurs, juristen, communicatieadviseurs, bedrijfskundigen en financieel specialisten. Zo kunnen we opdrachtgevers over de gehele breedte van een project vooruithelpen.

Wat kan Ventolines voor jou betekenen?

  • We geven advies over integrale contractstrategieën.
  • We helpen u bij uitonderhandelingen van verschillende contracten.
  • We zorgen ervoor dat de contracten ook daadwerkelijk financierbaar zijn.
Call Now Button