Asset­­­manage­ment

Assetmanagement

Ledere dag houden wij ons bezig met het maximaliseren van het rendement van duurzame-energieprojecten. Altijd op een verantwoorde manier en rekening houdend met mens en omgeving. Met onze proactieve aanpak helpen wij de energieproductie van assets te optimaliseren en kosten te minimaliseren. We werken volgens ISO55000-standaarden waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan. Op dit moment beheren wij een een portfolio van >800MW. Door onze brede expertise zijn wij in staat alle facetten van assetmanagement effectief te managen. Onze focus ligt daarbij op alle projectrisico’s en optimalisaties.

Een ervaren team

Ventolines beschikt over een ervaren assetmanagementorganisatie met veel technische kennis over zowel oude als nieuwe windturbines, serviceproviders en contracten. Ons team is in staat om de windturbines technisch te inspecteren, de technische status en de kwaliteit van het onderhoud te beoordelen.

Ook maken we gebruik van een geavanceerd windparkmanagement- en lifecycle managementsysteem. Door middel van continue en effectieve turbineprestatiemonitoring, proactief projectmanagement en kwaliteitsbeheer zorgen wij voor een optimaal rendement van jouw windpark.

Waarom assetmanagement bij Ventolines?

We zijn daadkrachtig, vakkundig en inventief en hebben een diepe en brede kennis van de energiesector en van duurzame energie in het bijzonder. We werken binnen Ventolines nauw samen met ingenieurs, juristen, communicatieadviseurs, bedrijfskundigen en financieel specialisten. Zo kunnen we opdrachtgevers over de gehele breedte van een project vooruithelpen.

Wat kan Ventolines voor u betekenen?

  • 24/7 prestatiemonitoring en dataopslag
  • Data-analyses van power curves, condition monitoring en trendanalyses
  • Kwaliteitsmanagement
  • Veiligheidsmanagement
  • Periodieke rapportages
  • Contractmanagement
  • Financieel management
Call Now Button